پودر سنجد جایگزین مناسبی برای منابع غنی کلیسیم مثل شیر و ماست و لبنیات نیست.
با این که پودر سنجد یک مادهی غذایی مغذی و منبعی غنی از ویتامین آ،پتاسیم،فیبر و آنتی اکسیدان های مختلف هست اما کلسیم ناچیزی دارد. هر یک قاشق غذاخوری پودرسنجد فقط ده میلی گرم کلسیم دارد و مقدار خیلی ناچیزی از این ده میلی گرم هم قابلیت جذب به بدن را دارد.
یک لیوان شیر یا ماست کم چرب برابر با 300 میلی گرم کلسیم با جذب بالا هست ، پودر سنجد در مقایسه با یک لیوان شیر مقدار کلسیم بسیار ناچیز دارد
اما علت استفادهی پودر سنجد درعزیزانی که درد مفاصل دارند کاهش دردی هست که این عزیزان احساس میکنند .
مطالعات علمی هم نشان داده ، پودر سنجد منبع غنی از آنتیاکسیدانهای خوب و فلاونوئید های ضدالتهابی هست و به خاطر همین با تغییراتی که در پاسخهای طبیعی سیستم ایمنی ایجاد میکند درد و التهاب رو در نواحی که دچار التهاب شدن کم میکند.
پس علت دریافت و توصیه به مصرف پودر سنجد اثرات ضد التهابی آن هست و اگر ما بخواهیم پودر سنجد را که منبع ناچیزی از کلسیم هست رو جایگزین منابع غنی کلسیم بکنیم ،این کار باعث میشود که روند پوکی استخوان متاسفانه تشدید پیداکند.