من از یک جنبهای میخوام رژیم غذایی این افراد رو بررسی بکنم و اون هم از طریق یه مادهای هست به اسم گلایکوتوکسین .
گلایکوتوکسین چی هست ؟همونجور که از اسمش مشخصه گلایکوتوکسین یه ماده سمی هست و توی بدن افرادی که مشکلات تخمدان دارن توی خونشون اندازهگیری شده و دیده شده که دو برابر بیشتر وجود داره و در تخمدانشون هم ذخیره شده این مادهی گلایکوتوکسین .
گلایکوتوکسین یه مادهی شیمیایی هست که از ترکیب نادرست قند با پروتیئن به وجود میاد و در چه صورت بهوجودمیاد و تو چه مواد غذایی وجود داره ؟
توی مواد غذایی پروتیینی وجود داره که کبابی شدن یا سرخ شدن و با حرارت خیلی بالا پخته شدن مثلا استیک،ماهی سرخ شده ، انواع سوخاری هاو همهی گوشتها و مواد پروتیینی که در دمای بالا تحت حرارت مستقیم کبابی یا سرخ شدن، و توی آجیلهای بوداده .تو این مواد غذایی خیلی خیلی زیاد گلایکوتوکسین وجود داره و گفتیم که گلایکوتوکسین باعث بیماری های مزمن مختلف ، افزایش استرس اکسیداتیو ، افزایش التهاب ، افزایش ریسک احتمال ابتلا به آلزایمر ، بیماریهای قلبی عروقی ، دیابت و خیلی از بیماریهای مزمن میشه ولی تو افراد مبتلا به تنبلی تخمدان در خونشون گفتیم دو برابره، توی تخمدانشان ذخیره شده و توی بدنشون خیلی زیاد گلایکوتوکسین وجود داره یعنی بدنش به راحتی نمیتونه این مواد سمی رو دفع بکنه پس بهتره چیکار بکنن این افراد بهتر که مصرف گلایکوتوکسین رو توی بدنشون کاهش بدند. پس یکی از راهها این که مواد غذایی که باعث دست و خارج شدن گلایکوتوکسین از بدنشون میشه رو بیشتر مصرف بکنن مثل چی؟ مثل برنج قهوهای ، قارچ مثل مواد غذایی که آنتیاکسیدان زیادی دارن مثل توت ها میوههای رنگی سبزیجات ادویهها و کم کردن مصرف یه سری از مواد غذایی که گفتیم پروتیینن سرخ شده ان و سوخارین .پس یکی از راههای اینکه گلایکوتوکسین کمتری به بدنمون برسه این که روش پخت مون رو تغییر بدیم یعنی چی؟ یعنی به جای اینکه مواد غذایی پروتیئنی رو خشک و با دمای بالا بپزیم دما رو بیاریم پایین و آب به مواد غذایی اضافه بکنیم یعنی چی ؟یعنی مثلا اگر شما میخواین مرغ بخورین مرغ سوخاری یا کبابی مصرف نکنید بلکه خورشت مرغ بخوریم اینجوری دمای پخت اومده پایین ورطوبت رفته بالاتر یا مثلا از روشهای پختون بکنید بخار پز ،آبپز و اینطور روشهای پخت رو استفاده بکنید یعنی دیگه به مکدونالد نباید مراجعه بکنید چون میدونیم مواد غذایی اونجا و کلا فستفودها با دمای بالا و خشک پخته میشه و تهیه میشه .مواد غذایی فرآوری شده این مواد سمی رو بیشتر دارن مثل غلات صبحانه و کلا مواد غذایی سوپرمارکتی و فراوری شده و افزودنی دار هم نباید مصرف کنید.مطالعات نشون دادن که که شما وقتی منابع غذایی مصرف کنی که گلایکوتوکسین بیشتری دارن بلافاصله در عرض دو ساعت گلایکوتوکسین خونتون میره بالا یعنی سریع توی خونتون زیاد میشه و عوارض خودش رو نشون مید و باعث آسیب شریانی به شما میشه. بنابراین میبینیم این مواد غذایی اینجورید نیستش که در درازمدت اثرات خودش رو نشون بده خیلی سریع عملکرد خودش رو نشون میده پس کاملا مشخصه اگر اینا از موادغذایی شما حذف بشه خیلی سریع میتونید بهبود علایم بیماری تون رو ببینید کما اینکه مطالعات هم این رو نشون میدن یعنی یه مطالعهای انجام شده و دیدن که بعد از دو ماه مصرف مواد غذایی که گلایکوتوکسین کمتری داشتند افرادی که این مواد غذایی رو مصرف کردن بعد از دو ماه دیدن که علائم بیماریشون مثل تغییر در حساسیت انسولین کاهش استرس اکستاتیو بهبود عملکرد هورمونی در افرادی که مشکل تنبلی تخمدان داشتن فقط دو ماه مصرف آجیلهای بوداده رو کمتر کردن فست فود و نوشابه رو کمتر کردن و تغییر روش پخت داشتن یعنی به جای مصرف مرغ سوخاری استیک و اینا گوشت پروتیین و مرغشون رو بخارپز و آبپز مصرف کرده بودند و دیده بودند که بعد از دو ماه کاملا علایم بیماریشون کنترل شده پس همونقدری سریع که گلایکوتوکسین تو بدن بالا میره به همون سرعت هم میتونه از بدنتون دفع بشه و یک نکته دیگه اینکه اگر مثلا شما بخواین این مادهی سمی رو تو بدنتون اندازه گیری بکنید نمی تونید توی خونتون اندازهگیری بکنید به خاطر این که گفتیم با هم مصرف هر وعده غذایی حاویگلایکوتوکسین این مقدار در خونتون نوسان پیدا میکنه و بالا و پایین میره ولی مشکل اینه که این ماده سمی توی بافت های بدنتون ذخیره میشه و فلورسنت هست یعنی شما به وسیلهی یسری دستگاههای تصویربرداری خیلی راحت میتونید مقایسه بکنید افراد رو با هم و گلایکوتوکسین بدنشون رو با هم مقایسه کنید و بینیده آیا شما توی بدنتون گلایکوتوکسین زیادی ذخیره شده یا نه و مشکل اینه که میره تو بافت هاتون میشینه ،از خونتون وارد بافتهای بدنتون میشه و خارج کردنش خیلی مشکل میشه .مواد غذایی مصرف بکنیم که این ماده سمی رو از بدنتون دفع بکنه و خیلی کمتر سعی بکنیم از این به بعد این ماده سمی رو وارد بدنتون بکنید و بهبود علایم سندروم تخمدان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان رو توی خودتون ببینید .